Bruno Oro abandona el ‘Polònia’

0

L’actor va comunicar la decisió al setembre però la productora el va animar a continuar fins a finals d’any

El programa de sàtira política de TV3 ‘Polònia’ tindrà aquesta setmana un doble repte: recrear la retirada de Mas i acomiadar a un dels seus actors més carismàtics, Bruno Oro. L’actor que ha format part de l’equip des del primer dia ha decidit deixar l’espai produït per Minoria Absoluta per emprendre nous projectes artístics i musicals. Excepcionalment, l’espai s’emetrà dissabte degut a l’entrevista de Mònica Terribas al nou President de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Encara que pugui semblar que Oro abandona l’espai aprofitant que l’ex-President de la Generalitat, Artur Mas fa un pas al costat, l‘actor ja havia comunicat a la productura la decisió de deixar el programa el passat mes de setembre, però el director del programa, Toni Soler va demanar-li que es quedés por tots els fets polítics dels últims mesos.

Bruno Oro deixa el programa per centrar-se en la seva carrera artística i musical. Fora de la política ha participat en sèries com ‘El cor de la ciutat’ o ‘El Comisario’ i va ser professor a la tercera edició d”Operación Triunfo’. Al teatre ha pujat als escenaris fent obres com ‘La Rosa Tatuada’ o ‘El Banquet’ i ha tret tres discs, l’últim d’ells ‘El viatge de l’home que esturnuda’.

Al ‘Polònia’, Bruno Oro no només ha donat vida a Artur Mas, sinó que també ha satiritzat a polítics com Àngel Aceves, María Teresa Fernández de la Vega, Alberto Ruíz Gallardón o al President Lluís Companys.

Tot i el comiat de Bruno Oro, el ‘Polònia’ no deixarà de banda el personatge d’Artur Mas. L’equip de Minoria Absoluta treballa per buscar a un actor que doni vida al líder de Convergència Democràtica. D’altra banda, aquest dissabte l’espai de sàtira política prepara el relleu de presidents i ha anunciat que hi haurà imitació de Carles Puigdemont, tot i que la cadena no n’ha especificat qui en serà l’actor que donarà vida al nou President.