La marca ha confirmat el seu nou superesportiu com Bugatti Chiron

Ja és oficial en paraules (no en imatges), però el Bugatti Chiron és ja una realitat i el seu debut oficial serà al Saló de Ginebra del 2016. El nom del model era ja un secret de moltes veus, però encara no havia arribat de forma oficial, però ara sí que ho podem afirmar en totes les seves lletres.

El Bugatti Chiron, successor del Veyron, s’ha creat com un homenatge a Louis Chiron, pilot de curses de la marca durant els anys 20 i 30 del segle passat que va aconseguir grans èxits per Bugatti.

Només uns pocs clients selectes de la marca han pogut veure el model en qüestió i se suposa que molts d’ells es van enamorar a primera vista ja que, segons la marca, uns 100 clients ja han demanat una unitat del Bugatti Chiron, i això que encara ni l’han provat. De fet, aquesta nova bèstia encara s’està acabant de vestir per tal d’ultimar el seu desenvolupament ja que requereix multitud de proves estrictes i necessàries per aconseguir ser el cotxe total i superar les expectatives que té la gent dipositades en ell. Dins d’aquesta fase, hi ha proves a tots els continents per tal d’aclimatar el Chiron a totes les temperatures possibles ja que el seu mercat és totalment global.

El que encara no ha especificat la marca sobre el Bugatti Chiron són les seves prestacions. Tot i així, s’espera que munti un motor W16 amb una potència sobre els 1.500 CV i 1.500 Nm de parell màxim que proporcioni una acceleració de 0 a 100 km/h al voltant dels dos segons i una velocitat punta que arribi, almenys, fins als 450 km/h.

“El Bugatti Chiron establirà nous estàndards en tots els aspectes. Volem seguir produint el vehicle superesportiu de producció més potent, més ràpid, més luxós i més exclusiu del món”, deia Wolfgang Dürheimer, President de Bugatti.

L’espera s’està fent llarga, però ja sabem que principis del 2016 veurem el Bugatti Chiron definitiu i coneixerem el seu aspecte final i les imponents prestacions que ens oferirà aquest nou míssil terra-terra.