Aquest Bugatti Veyron és una rèplica amb unes línies força fidels a l’original

Us imagineu pagar només 75.000 euros per un Bugatti Veyron? Pensareu que estem bojos, però us assegurem que es veritat. Això sí, no us feu moltes il·lusions perquè no es tracta del model de producció.

El món de les rèpliques és una controvèrsia constant però que al final acaba tenint un espai de mercat. Cert és que pugui semblar una autèntica aberració realitzar una rèplica d’algun model totalment icònic, però també és cert que alguna mereix algun petit reconeixement. I aquí és on entra aquest Bugatti Veyron que us expliquem, el qual ha estat creat per Just Toys Classic Cars que ha aconseguit transformar un Mercury Cougar del 2001 en el Veyron que veieu, i tot gràcies a la col·locació de diferents panells fabricats ens fibra de vidre.

Si l’analitzem detingudament, aquesta rèplica de Bugatti Veyron ofereix unes línies força fidels al model original tot i que alguns aspectes bàsics, com l’amplada, el delatarien ja que el Veyron original signa unes cotes que aquesta rèplica no aconseguiria per moltes hores de feina que apliquessin. Un altre detall que també el delata són les llandes, força més grans en el model original.

És possible un Bugatti Veyron per 75.000 euros? | Diari Català
Vista posterior amb la carcassa de plàstic que simula el motor

Però el que realment el mostra com una autèntica rèplica és el motor W16 de vuit litres original convertit en una autèntica carcassa de plàstic que simula les formes però que no és més que un simple detall estètic ja que el motor d’aquesta rèplica de Bugatti Veyron es situa a la part frontal del vehicle. Aquest bloc que munta és un 3 litres V6 Duratec d’un Mercury Sable que, tot i la introducció d’un canvi automàtic i un sistema d’escapament personalitzat, ni de lluny s’apropa a les prestacions i xifres del W16 original.

L’interior d’aquest Bugatti Veyron també intenta semblar-se al model original amb l’utilització del cuir vermell, tot i que algunes formes també el delaten com una autèntica rèplica.

Sí, és una còpia, però està ben feta i el preu de 75.000 euros justifica tota la feina que ha comportat crear una rèplica que intentés ser el més fidel possible al Bugatti Veyron dels 1.000 CV de potència i dos milions d’euros.