L’equip de Pau Gasol cau davant els Detroit Pistons, rival directe, i es queda a dos partits dels Playoffs. A falta de sis partits perquè acabi la temporada regular, missió gairebé impossible

De res va servir que Pau Gasol arribés als 10.000 rebots (38è jugador que ho aconsegueix) en la seva carrera (va acabar amb 16 punts i 14 rebots). Ni que Jimmy Butler signés el seu primer triple-doble a la lliga (24+17+12).

Els Bulls van caure davant els Pistons i diuen pràcticament adéu als Playoffs. Reggie Jackson va aprofitar l’absència de Rose per ser l’artífex del triomf visitant (22+4+4), amb un Tobias Harris (21+7) imperial a la zona. A falta de 6 partits, Chicago està a dos del vuitè lloc. Missió (gairebé) impossible per els d’Illinois, que si finalment no entren serà per mèrits propis.

Una derrota que fa encara més mal, ja que els Indiana Pacers, rival directe per la vuitena plaça, no van fallar en la seva visita a Philadelphia (112-105).

A més, els San Antonio Spurs van superar als Toronto Raptors (102-95), aconseguint així el seu millor registre de victòries en una temporada regular (64, i encara queden partits). No han perdut encara a casa (39-0).