Burning: “El rocanrol és el que sempre queda”

0
La banda madrilenya Burning
EP: La banda madrilenya Burning
La banda madrilenya Burning
EP: La banda madrilenya Burning

Burning va celebrar el seu 40 aniversari amb un concert

La banda madrilenya Burning va celebrar el seu 40 aniversari amb un gran concert el passat 9 de maig al BarclayCard Center de Madrid, al qual no hi van faltar il·lustres amics com Enrique Bunbury, Luz Casal, Josele Santiago, Carlos Tarque (M Clan), Álvaro Urquijo i Ramón Arroyo (Los Secretos), Rubén Pozo, Alberto Marín i Star Mafia Boy.

Aquest divendres arriba a les botigues en CD+DVD el resultat de tot el que va passar en aquella màgica nit sobre l’escenari de l’abans conegut com a Palacio de los Deportes, en un autèntic bany de masses que certifica la vigència d’uns Burning rejovenits que viuen ara una de les èpoques més dolces d’un llarg camí en el qual no sempre les coses van anar amb bon peu.

[quote] “La nostra història ha estat com l’onatge, a vegades més amunt, altres més avall. Són les circumstàncies de la vida, si tot fos lineal i sempre igual d’alt seria fins i tot avorrit”, planteja entre rialles a Europa Press el vocalista, teclista i únic membre original de la banda, Johnny Cifuentes, popularment conegut com a Johnny Burning.[/quote]

Sobre aquesta qüestió, afegeix que ara estan efectivament en una “temporada que pot ser la millor” de la seva trajectòria, “per so, per l’ambient regnant i per com està tot conjuntat”. “És tot molt emotiu i molt bo, però no només ho dic jo, ens ho diu la gent que ens ve a veure”, postil·la amb l’indissimulat orgull de qui ha viscut èpoques pitjors.

Aquest bon moment de Burning l’experimenta Johnny cada nit a l’escenari, però també l’ha sentit en veure el seu nou DVD: “Vaig estar veient-lo una miqueta dilluns i va ser d’aquests moments que havia d’anar al lavabo i no em podia aixecar. Atrapa força. El vídeo és molt dinàmic i els convidats estan molt ben ficats en els diferents espais de temps”.