Busquen el tripulant d’un veler

0
Salvament Marítim
@salvamentogob

Trobat a la deriva a 60 milles de Barcelona

Salvament Marítim busca el tripulant d’un veler de 9 metres d’eslora desaparegut des del 6 d’octubre, i després que l’embarcació aparegués a la deriva nou dies després a 60 milles al sud-est de Barcelona.

Segons ha informat aquest dijous a Europa Press Salvament Marítim, el tripulant va llogar l’embarcació al Port de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) el matí del dimarts 6 d’octubre per navegar fins a Segur de Calafell (Tarragona), i se l’esperava a la nit tot i que ja no va tornar.

Llavors es va mobilitzar un helicòpter i una embarcació de Salvament Marítim per trobar el nàufrag, tot i que sense èxit, i es va donar avís a navegants de les estacions del Mediterrani i als centres del Mediterrani i del sud de França.

No va ser fins al 13 d’octubre quan un avió de duanes francès va localitzar el veler Azimut 32 a la deriva, amb les espelmes trencades, molt malmès i sense ningú a l’interior, i Salvament Marítim el va remolcar fins al Port de Palamós (Girona).

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació després de rebre la denúncia per la desaparició, i en principi les primeres indagacions descarten indicis de criminalitat, han explicat a Europa Press fonts de la policia catalana.