Busquen un agressor sexual a Figueres

0
mòbil, droga, Girona, Mossos d'Esquadra
Foto: @mossos

Els Mossos busquen un presumpte agressor sexual a Figueres d’una nena de 12 anys

Els Mossos d’Esquadra busquen a Figueres (Girona) el presumpte autor de l‘abús sexual a una nena, d’origen marroquí, de 12 anys a la qual, després d’haver agredit, va deixar al costat de l’autopista AP-7 entre les sortides de Figueres nord i Figueres Sud.

Segons ha pogut saber Europa Press, el sospitós és un home d’uns 20 anys i conegut de la nena, que va anar a buscar-la dimecres passat al col·legi on estudia i, aprofitant la confiança, la va convèncer perquè pugés al cotxe.

Una vegada a l’automòbil, es va produir la presumpta agressió sexual i després l’home va deixar a la petita abandonada a un costat de la calçada.

Una ambulància, que estava fent un altre servei, va trobar la nena que caminava desorientada pel costat de la carretera que uneix Vilamalla amb Figueres, i va avisar els Mossos, que la van portar a l’hospital.

Una veïna de la família va fer d’intèrpret entre la nena i els metges, ja que la menor no va voler parlar amb la seva mare davant; els metges van comprovar que, malgrat estar molt espantada, no presentava lesions físiques.