Va sortir de matinada del centre assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles per una porta oberta

Amics i familiars de Joan Altisent Valls busquen aquest home de 48 anys, que necessita medicació des de fa quatre anys després d’haver patit un ictus, ja que no se’n sap res des de les cinc de la matinada del dia 22, quan va sortir del centre assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles.

“No es va escapar del centre, va sortir per una de les dues portes que estaven obertes”, ha explicat a Europa Press una de les seves germanes aquest dilluns.

“Necessitem la vostra ajuda. Necessita medicació vital”, demana el cartell que amics i familiars han repartit per poblacions de Lleida, la Franja de Ponent (Osca), Barcelona i Tarragona, i en el qual a part del telèfon d’emergència hi ha els de les dues germanes.

La família ha creat el web ‘sebuscajoan.com‘ en què explica que Joan, de complexió forta i cabell fosc, va tenir un ictus cerebral fa quatre anys i va perdre la memòria recent, així com el sentit del temps i de la ubicació.

Els Mossos d’Esquadra i els Bombers han donat per finalitzada la recerca física i continuen investigant la desaparició després d’haver difós el succés entre la Guàrdia Urbana de Lleida, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.