Cabestany va liderar la jornada amb Bou i Raga per darrere

Albert Cabestany (Sherco) va començar l’any amb victòria en la primera jornada del GP de Catalunya, primera cita del Campionat Mundial FIM de Trial 2016 celebrada a les localitats de Cal Rosal i Ovlan (Barcelona).

Conscient que el defensor del títol, Toni Bou (Repsol Honda), arribava una mica tocat després de la seva lesió a l’espatlla, Cabestany va aprofitar l’ocasió i va aconseguir la seva primera victòria des que va guanyar a Andorra l’any 2012. Tot i així, Bou va desafiar als dolors de la seva lesió i va aconseguir una més que meritòria segona posició de la jornada. Per la seva banda, Adam Raga (TRS), va acabar tercer una mica decebut i amb alguns problemes.

Cabestany comença amb força el GP de Catalunya | Diari Català
Toni Bou en una acció | Foto: Alex Bustos

No obstant, el protagonista de la jornada segurament va ser Jaime Busto (Repsol Honda), pilot de divuit anys que va donar una bona classe magistral de que és el trial. Tot i així, va quedar en quarta posició però demostrant que té un gran futur per davant que ha de mantenir amb molt de treball i aprenentatge. Jeroni Fajardo (Vertigo) i Jorge Casales van acabar el dia en els llocs cinquè i sisè, respectivament, per completar una classificació repleta de pilots de casa.

En aquest ordre, Takahisa Fujinami (Repsol Honda), Pol Tarrés (TRS), James Dabill (Vertigo) i Matteo Grattarola (Gas Gas) van completar els deu primers en la primera jornada de competició de la campanya 2016 a la categoria TrialGP.

Cabestany comença amb força el GP de Catalunya | Diari Català
Adam Raga en una acció | Foto: Alex Bustos

Després del lliurament de premis, Cabestany deia: “Òbviament estic molt content d’haver aconseguit la victòria. Ha passat molt temps des que vaig estar en el lloc més alt, però si sóc sincer, també estic una mica sorprès ja que he comès alguns errors, incloent cinc punts a l’última volta. Tots coneixem la condició de Toni (Bou), així que hem d’intentar aconseguir les nostres possibilitats. Demà serà la mateixa lluita així que ja veurem el que puc fer”.