Caçafantasmes

0

Torna la pel·lícula ‘Caçafantasmes’, però aquesta vegada son noies

Trenta anys després que els Caçafantasmes, Peter Venkman (Bill Murray), Ray Stantz (Donen Aykroyd), Egon Spengler (Harold Ramis) i Winston Zeddemore (Ernie Hudson) salvessin Manhattan de la destrucció, els fantasmes s’han tornat a escapar però aquesta vegada no seran ells, sinó elles, el nou equip de Caçafantasmes que salvaran Nova York.

Caçafantasmes | Diari Catala
Foto: Sony

Quatre dones, Erin Gilbert (Kristen Wiig), Abby Iots (Melissa McCarthy), Patty Tolan (Leslie Jones II) i Jillian Holtzmann (Kate McKimmon), disposades a donar caça a tots els fenòmens paranormals que possin en perill a la ciutat.

El nou director Paul Feig (‘La boda de mi mejor amiga’), s’encarregarà de dirigir la tercera part de l’exitosa saga que va començar amb la primera pel·lícula el 1984 i la segona el 1989. A l’agost d’aquest any podrem gaudir de la tercera entrega.

Caçafantasmes | Diari Catala
Foto: Sony

El director ha expressat la intenció que apareguin els actors de les dues primeres pel·lícules, malauradament no podrà contar la presència del desaparegut Harold Ramis, Bill Murray i Dan Aykroyd han confirmat la seva presència a la pel·lícula, fent una curta aparició.

El repartiment de la nova pel·lícula té un elenc d’actors de renom com Andy Garcia o Chris Hemsworth, tots ells al costat de les noves protagonistes.

Caçafantasmes | Diari Catala
Foto: Sony