El davanter blanc-i-blau pateix una lesió muscular al rete femoral de la cama dreta i estarà un mes sense poder-se entrenar

Felipe Caicedo estarà, segons la previsió més optimista, al voltant de quatre setmanes de baixa per la lesió que va patir aquest diumenge al Camp Nou. El davanter, que va haver de retirar-se al descans, ha estat avaluat aquest matí pels serveis mèdics del club i ha passat proves complementàries a primera hora de la tarda.

Caicedo pateix una lesió muscular al recte femoral de la cama dreta que el tindrà, en funció de la seva evolució, unes quatre setmanes de baixa. Tot apunta, però, que durant aquest període continuarà passant proves de control per determinar el seu estat físic. En qualsevol cas, Caicedo serà baixa aquest cap de setmana davant l’Eibar, en el partit que tanca la temporada 2015/2016.

D’altra banda, Rubén Duarte va acabar el partit del Camp Nou amb un cop al genoll dret que li ha provocat una petita sobrecàrrega a la zona afectada, tot i que no hauria de tenir problemes per incorporar-se amb relativa normalitat aquest dimecres en la tornada als entrenaments del primer equip.