El davanter equatorià té plena confiança en el nou projecte blanc-i-blau i en el seu nou líder a la banqueta, Quique Sánchez Flores

El davanter equatorià de l’Espanyol Felipe Caicedo es mostra optimista i amb moltes ganes que comenci la nova temporada. En una entrevista concedida a Diario AS, ha afirmat que té plena confiança en el nou tècnic, Quique Sánchez Flores, i que creu que aquesta temporada es donarà un salt qualitatiu per convertir l’Espanyol en un equip guanyador.

“No he tingut l’oportunitat de parlar personalment amb ell, però és un entrenador perfecte per l’Espanyol. El seu currículum l’avala, és un entrenador top”, ha apuntat Caicedo sobre Quique Sánchez Flores. El davanter també deixa clar que està amb unes ganes immenses que comenci la nova temporada: “el cop d’efecte que vol donar el club ja s’està veient. L’afició s’està començant a il·lusionar i això és molt important. Tenim moltes ganes d’arrencar i de fer passos cap a davant”.

“Hem d’intentar consolidar el bloc i convertir-nos en un equip guanyador. La clau estarà en ser un conjunt competitiu i que es mostra fort tant a casa com fora. Aquesta temporada ha faltat això i al final es va notar”, ha afirmat, tot i que ressaltant que, amb el nou tècnic, tenen “moltes esperances i segur que les coses sortiran perfectes. Hi ha moltes ganes i il·lusió, i això és vital per créixer”.

Caicedo també ha remarcat que està molt feliç a l’Espanyol i que ni se li passa pel cap el fet de marxar. “Vull seguir aquí molts anys. He demostrat moltes vegades que vull estar aquí”, ha afirmat, apuntant també que està a punt de recuperar-se de la seva lesió.