Constantin Galca creu que la clau per guanyar el partit de Liga BBVA contra el Villarreal CF és sortir mentalitzats i no pensar en els comiats i els canvis al club

Constantin Galca espera que el seu equip surti totalment mentalitzat de cara al partit contra el Villarreal CF en una setmana de molts canvis per a l’entitat. “Aquesta setmana hi ha hagut molts comiats que, d’una manera o d’una altra, t’afecten. Tot i això, he insistit molt en els entrenaments per pensar només en el partit. Cal sortir mentalitzats i res més”, ha comentat.

D’altra banda, l’entrenador blanc-i-blau ha volgut fer autocrítica. “Hem de recuperar intensitat i consistència en el joc. Sortirem a atacar encara que sabem que davant tenim un gran bloc. No hem estat bé fora de casa perquè hi ha moments en què ens costa estar més junts, més compactes. Deixem massa espai entre línies i, de vegades, perdem intensitat. Cal ser més llestos, fer un pas enrere quan sigui necessari, tornar a ajuntar les línies i sortir de nou a pressionar”, ha explicat.

Sobre el rival, creu que “el Villarreal és un equip amb bons futbolistes, juguen bé al futbol, ben organitzats, però cal guanyar com sigui perquè necessitem els tres punts”. Sobre el mercat de fitxatges d’hivern, el tècnic reconeix que “encara no s’ha donat cap pas. Compto amb tots els jugadors que tinc a la plantilla fins a l’últim moment”.