Avui s’inicia la tercera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes. A més, el Club Natació Terrassa acull el Campionat d’hivern de natació

Avui comença la 3ª jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb el partit entre els Dracs Guttmann i l’ADB Barberà al Pavelló de l’Hospital Guttmann a Badalona. Aquest serà el primer partit del 2016 d’aquesta disciplina. La 3ª jornada finalitzarà el proper dissabte 30 amb el partit entre el Club Comkedem i el Sant Rafael.

Campionat de Catalunya d’hivern de natació

Les instal·lacions del Club Natació Terrassa seran l’escenari del Campionat de Catalunya d’hivern de natació amb la presència dels millors nedadors i nedadores catalans del moment. Destaca la participació en categoria masculina de Miguel Luque, Toni Ponce i Óscar Salguero. Núria Marquès, Sarai Gascón -que va aconseguir la mínima per participar a Rio 2016 la setmana passada- i Júlia Castelló lluitaran per la victòria a les seves disciplines a la categoria femenina.

Durant el proper cap de setmana també es disputa el Campionat de Catalunya absolut i adaptat de de tir amb arc defensiu i ofensiu i la 2ª jornada de la Lliga Catalana de boccia.