Campionat nacional de velocitat: Baltus, Riu, Vietti i Ramírez guanyen

0
Salida Stock1000 Cheste 2015_Foto I.Terrón
Salida Stock 1000
Campionat nacional de velocitat
Gerard Riu, campió de Moto3 Cheste 2015_Foto I.Terrón

Apasionant duel al de campionat nacional de velocitat a Cheste

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Circuit de València la cinquena prova del Campionat d’Espanya de Velocitat.

L’activitat va començar dissabte amb els entrenaments cronometrats i la primera mànaga de PreMoto3 on Miquel Parra va aconseguir la victòria.

La resta de categoríes van córrer diumenge. La primera va ser Moto4 on van tenir una lluita constant amb varis adalantaments i molts nervis al mur. Finalment, Barry Baltus va guanyar, Dani Holgado va ser segon i Marcos Ruda tercer. Pel què fa a Challenge80, Sergio García es va adjudicar la victòria, fet que li va servir per aconseguir el títol. Alex Escrig va quedar segon i Adrián Fernandez tercer.

Ja en Moto3, Gerard Riu i Vicente Pérez, es jugaven el títol de la categoria. Van tenir unes primeres voltes bastant lluitades amb Alex Ruiz i Dennis Foggia, ara bé, a Pérez se li va parar la moto, fet que li va donar avantatge a Gerard Riu, el qual es va proclamar campió de Moto3. En aquesta carrera Alex va acabar segon i Dennis tercer.

Amb Stock 1000, Kike Ferrer ha aconseguir recuperar i guanyar el líderat del campionat. Javier Alviz va intentar arrebatarli la primera posició però no va aconseguir-ho i es va haver de conformar amb la segona posició. Marcos Ramírez, després de lluitar amb Alex Martínez, que ha tingut problemes amb el pneumàtic, ha completat el podi.

Salida Stock1000 Cheste 2015_Foto I.Terrón
Salida Stock 1000

En la categoria de PreMoto3 Alonso López, Miguel Parra, Francesc Pérez i Jeremy Alcoba van rodar tot junts i es van anar intercanviant posicions, algunes vegades fins i tot amb Celestino Vietti  i Julián Giral el qual arribava des de darrera. Amb la bandera de quadres, Vietti va guanyar, Parra va ser segon i Alcoba tercer.

Amb Stock600, Marcos Ramírez va dominar de principi a final amb una diferència bastant gran respecte els altres pilots. Per darrera però, varis pilots van lluitar per aconseguir la segona i la tercera posició, aquests van ser: Elena Rosell, Xavier Pinsach, Borja Quero i Pedro Romero. Finalment Elena va ser segona per davant de Xavier.

Per acabar, en Open va guanyar Julio Palao, en Sub21 Ramírez i en Máster, Joan Zamorano.

Recordar que la última prova del RFME Campeonato d’Espanya de Velocidad es disputarà el 17 i 18 d’octubre al Circuit de Navarra.

Podeu consultar la llista de classificacions aquí.