El davanter marxa cedit al KAS Eupen de Bèlgica, mentre que el migcampista es desvincula del club i emprèn una nova aventura a Grècia

Primer va ser Abraham. Raillo va agafar el mateix camí. I, ara, són Mamadou Sylla i José Alberto Cañas els que fan les maletes per sortir del RCD Espanyol. Amb les incorporacions de Roberto Jiménez, Reyes, Jurado i Leo Baptistao, els blanc-i-blaus necessiten alleugerir la plantilla del primer equip. Encara falten futbolistes per arribar, però cal deixar fitxes lliures.

Mamadou Sylla, davanter, jugarà aquesta temporada en qualitat de cedit al KAS Eupen belga després de l’acord assolit entre els dos clubs, amb el qual el conjunt ‘perico’ ingressarà 200.000 euros. El senegalès va ser un dels futbolistes més habituals en les convocatòries de l’any passat, però no va gaudir de continuïtat.

 

 

Al desembre, Mamadou renovava amb l’Espanyol fins al 2019. L’entitat segellava l’aposta ferma i decidida pel planter; i, en concret, per un jugador que atresora molta projecció. Ara, amb davanters com Caicedo, Gerard Moreno i Leo Baptistao, necessita sortir a la recerca de minuts per continuar amb el seu creixement.

 

Cañas, amb la carta de llibertat

José Alberto Cañas arribava a un acord amb l’Espanyol per rescindir el seu vincle amb l’entitat blanc-i-blava. El migcampista andalús, al qual li quedava un any de contracte, opta per deixar el club amb la carta de llibertat i emprendre una nova aventura professional a Grècia un cop confirmat el seu fitxatge pel PAOK Salónica.

El migcampista defensiu, que va arribar procedent del Swansea City, va mantenir un bon nivell durant la seva primera temporada, però la campanya passada no va tenir tanta continuïtat, en bona mesura, en encadenar petites lesions que el van mantenir diverses setmanes allunyat dels terrenys de joc.

 

 

José Alberto Cañas signa amb el PAOK Salónica | FOTO: http://www.paokfc.gr/
José Alberto Cañas signa amb el PAOK Salónica | FOTO: http://www.paokfc.gr/