Canvis a la convocatòria

0
Etxeita és una de les tres novetats a la convocatòria de Del Bosque
Etxeita tracta d'evitar un xut del blaugrana Luís Suárez. REUTERS
Etxeita és una de les tres novetats a la convocatòria de Del Bosque
Etxeita tracta d’evitar un xut del blaugrana Luís Suárez. REUTERS

Del Bosque crida Etxeita, Gaspar i San José per suplir Carvajal, Bruno i Iñigo Martínez

EP. El seleccionador espanyol Vicente del Bosque ha convocat aquest dilluns a Mikel San José, així com als debutants Xabi Etxeita i Mario Gaspar, per suplir les baixes de Dani Carvajal, Bruno Soriano i Iñigo Martínez, els tres jugadors que s’han ‘caigut’ de la convocatòria per lesió.

San José ja ha debutat amb la selecció espanyola, mentre que el seu company Etxeita i Mario Gaspar reben les seves primeres convocatòries com premis al bon inici de temporada que estan protagonitzant amb l’Athletic i el Vila-real, respectivament.

Carvajal va caure lesionat en el derbi davant l’Atlètic de Madrid i, segons ha informat aquest dilluns el club blanc sense facilitar l’abast de la lesió, pateix “una lesió als tendons peroneals del turmell dret”.

Per la seva banda, la Reial Societat va anunciar que Iñigo Martínez pateix una lesió muscular grau I en gluti mitjà del maluc esquerre i que aquest mateix dilluns va iniciar el seu treball de recuperació a Zubieta. A més, Bruno Soriano, que també tornava a la selecció, pateix una artritis posttraumàtica al genoll.

La selecció espanyola es concentrarà aquest dimarts a les 13.00 hores a la Ciutat del Futbol de Las Rozas amb altres novetats com el retorn de Thiago (Bayern) després de més d’any i mig d’absència, o la tornada de Nolito (Celta) i Morata (Juventus).

Divendres que ve rebrà a Luxemburg al mític Las Gaunas de Logronyo i, tres dies després, visitarà a Ucraïna en el tancament de la classificació per a l’Eurocopa. Un punt en tindrà prou a la ‘Roja’ per assegurar la seva presència a França.