Canvis en els horaris d’FGC del Vallès

0
FGC sabadell - Diari Català
Foto: FGC

A causa de diferents obres i actuacions de millora, els trajectes aquest estiu es poden veure afectats, tant en horari com en duració

Durant l’agost i el setembre es duran a terme les obres d’adaptació a l’estació de Sarrià per a que sigui apta per a persones amb mobilitat reduïda. Això comporta que entre el 25 de juliol i el 30 de setembre les línies FGC del Vallès es veuran afectades. La principal conseqüència és que totes les línies, com S1 (Terrassa) i S2 (Sabadall) s’aturaran a totes les estacions excepte en hora punta.

D’altra banda, el pas entre Plaça Catalunya i les estacions afectades es farà de manera més lenta, pel qual es calcula que, per exemple, un trajecte fins a Rubí serà uns cinc minuts més lent. Precisament la línia S5 que finalitza a Rubí també s’aturarà a totes les estacions excepte en hora punta.

La darrera conseqüència la patirà la línia L6 a Reina Elisenda, que només circularà en hora punta i suprimint el recorregut entre Sarrià i Reina Elisenda. Podeu consultar aquí tots els horaris amb detall.