Cap a una Tercera Guerra Mundial?
OTAN: La Tercera Guerra Mundial pot esclatar aquest any i és imminent

La Tercera Guerra Mundial està a un parell de mesos d’esclatar, sosté un exanalista d’intel·ligència de l’Agència de Seguretat Nacional dels EUA (NSA), John R. Schindler, fent referència a un oficial de l’OTAN.

Segons va escriure Schindler en el seu compte de Twitter [quote]Un alt oficial de l’OTAN (no nord-americana) em va dir avui: Aquest any probablement entrarem en guerra. Si tenim sort, no serà nuclear[/quote]

Schindler va servir com a analista d’intel·ligència en la NSA i oficial de contraespionatge entre 1996 i 2004. Entre 2005 i 2014 feia classes en matèria de seguretat nacional en el Naval War College (Col·legi de Guerra Naval) dels EUA És autor de diversos llibres sobre terrorisme, té un blog titulat ’20 Committee‘ i, entre altres coses, és conegut per la seva postura altament crítica contra les filtracions realitzades per Edward Snowden i Glenn Greenwald.

Malgrat la notable trajectòria militar de Schindler i el contingut més que cridaner de la informació que estava donant, el seu avís va passar pràcticament desapercebut per als mitjans convencionals. Tampoc va causar furor entre els internautes: el seu missatge va rebre una mica més de 700 retweets.

Això, a pesar que punts de tensió al món no falten. Experts en matèria de seguretat adverteixen sobre un possible conflicte entre l’OTAN i Rússia, Xina i EUA, Xina i l’Índia, les dues Coreges o l’Estat Islàmic i la resta del món en cas de caure a les seves mans un magatzem de material fissible.

Cap a una Tercera Guerra Mundial?

XINA S’UNEIX A RÚSSIA, ORDENA A l’EXÈRCIT PREPARAR-SE PER A la TERCERA GUERRA MUNDIAL?

Els rumors d’un preocupant butlletí del Ministeri de la Defensa girat al Primer Ministre Putin i al President Medvedev, assenyala que el President Hu ha “convingut en principi” que l’única forma de detenir l’agressió de l’Occident encapçalat pels Estats Units és per mitjà de “acció militar directa i immediata” i que el líder Xinès ha ordenat a les seves forces navals “preparar-se per a la guerra”.

L’anomenat de Hu per a la guerra s’uneix al del contragirant Xinès i prominent comentarista militar Zhang Zhaozhong que, igualment, va advertir la setmana passada que “Xina no dubtarà a protegir a Iran àdhuc si para això es necessita una Tercera Guerra Mundial” i el General Rus Nikolai Makarov que, fatídicament va declarar la setmana passada [quote]No descarto que conflictes armats locals i regionals desemboquin en una guerra a gran escala, incloent-hi l’ús d’armes nuclears[/quote]

Cap a una Tercera Guerra Mundial?

L’augment de les tensions globals entre l’Orient i l’Occident va explotar durant la passada quinzena quan l’Ambaixador Rus, Vladimir Titorenko i dos dels seus assistents que tornaven de Síria van ser brutalment atacats i enviats a l’hospital per forces de seguretat de Qatar ajudats per agents de la CIA i del M16 Britànic que intentaven obtenir accés a les valises diplomàtiques que contenien informació de la intel·ligència Siriana que els Estats Units estava inundat a Síria i Iran amb mercenaris de alQaida amb respatller Nord-americà que van enderrocar al govern Libio.

Més evidència en aquestes valises diplomàtiques, diu aquest butlletí, revela que els Estats Units està preparant un “solució màxima” a la crisi del Mitjà Orienti si és que arriba a esclatar la guerra nuclear en atacar a Síria amb agents biològics mortals amb la intenció de matar a desenes de milions de ciutadans innocents.

El descobriment de l’agent biològic que usa l’Occident va ser revelat fa dues setmanes pel viròleg Holandès, Ron Fouchier del Centre Mèdic Erasmus als Països Baixos que encapçala un grup de científics que van descobrir que unes cinc mutacions del virus de la influença aviari eren suficients per dispersar-ho amb molta major facilitat i fer-ho l’assassí més letal que mai hagi inventat la humanitat.

Si Estats Units comença un atac utilitzant aquest mortal virus, contínua indicant aquest butlletí, el seu mètode més probable de dispersió seria via Dron Sentinel RQ-170 que és operat per la CIA.

Les aterridores suposicions de les futures accions dels Estats Units contra els seus enemics van ser revelades en aquest butlletí amb base en l’examen que van fer els analistes d’intel·ligència Russa del Dron Sentinel RQ-170 que va ser derrocat sobre territori Iranià la setmana passada amb el sistema electrònic de bloqueig i intel·ligència amb base en terra Avtobaza que s’usa contra vehicles aeris no tripulats amb el mínim dany i que es va demostrar està equipat amb un sistema sofisticat de dispersió en aerosol.

És important destacar que el primer ús que van donar les potències Occidentals a un virus de influença mortal per destruir als seus enemics i desbaratar l’ordre mundial establert va ser fa menys d’un segle en 1918, quan una variant de la Influença Espanyola va ser deslligada a finalitats de la Primera Guerra Mundial i va matar a aproximadament 500 milions de persones que representaven un 3% del total de la població mundial.

Expedients del KGB sobre la pandèmia de la Influença Espanyola sempre han assenyalat que aquest mortal virus va ser “bio-dissenyat” pels científics de l’exèrcit Nord-americà que van usar com “conillets d’Índies” a soldats Nord-americans que van ser les primeres víctimes registrades i que estaven estacionats a Fort Riley, Kansas.

Per comprendre millor les raons darrere de l’embranzida dels Estats Units i els seus aliats Occidentals per a la Guerra Mundial Total, el més destacat periodista investigador Nord-americà Greg Hunter, que el seu impactant reporti titulat “S’Està Sortint el Món de Control?” les va detallar recentment revelant que tot l’edifici del sistema econòmic Occidental s’està enfonsant sota el pes del deute de $ 100 Trilions de Dòlars que ningú pot pagar i d’aquí, va advertir que: “Mai en la història ha estat el món tan a prop al caos financer total i de la guerra nuclear al mateix temps

Tristament, però com sempre, al poble Nord-americà no se li està permetent conèixer l’espantós futur que les seves capdavanteres elit estan planejant per a ells, una situació que va empitjorar la setmana passada quan el Senat va aprovar una nova llei amb una votació de 93-7 que s’alerta destruirà a Estats Units per sempre donant-li el control total de la seva lliure nació a les seves forces militars i per destruir la Constitució.

Com ho assenyalem en nostre reporti anterior, val la pena esmentar de nou la paraula d’un dels Pares de la Pàtria, Thomas Jefferson, que va prevenir als seus conciutadans fa més de 200 anys sobre el que està succeint avui en dir:

[quote]Jo crec que les institucions bancàries són més perilloses per a les nostres llibertats que els enemics declarats. Si el poble Nord-americà permet alguna vegada, que els bancs privats controlin l’assumpte de la seva moneda, primer per inflació, després per deflació, els bancs i les corporacions que creixen a la seva al voltant li llevaran al poble tota la seva propietat fins que els nens despertin sense casa en el continent que els seus pares van conquistart[/quote]