Un capellà mort i un ferit greu en una presa d’ostatges a una església a França

0

Un capellà ha estat degollat en una presa d’ostatges a una església a Normandia, al nord de França. La policia ha abatut els dos homes armats amb ganivets que han retingut durant gairebé una hora entre cinc i sis persones a l’interior del temple, segons informa EFE.

Segons les informacions que han transcendit, els assaltants han retingut amb ganivets el rector de l’església, dues monges i dos fidels. Una tercera monja ha aconseguit escapar-se i avisar la policia.

El ferit es troba en estat crític, després de ser atacat amb arma blanca. El president francès François Hollande i el ministre de l’Interior, Bernard Cazeneuve, s’està desplaçant ja a Saint-Étienne-du-Rouvray, al costat de la ciutat de Ruán.

Les forces de seguretat han demanat que no es pugin ni fotos ni vídeos del que ha passat a les xarxes socials, com ja ho van fer en d’altres atemptats com el de Niça. També s’han tancat les botigues i establiments del voltant de l’església. El desplegament de forces de seguretat, bombers i serveis sanitaris és molt ampli.