Capital Group declara un 3% en el capital social d’Abertis

0
Abertis diari catala capital group
Seu d'Abertis | Foto: Abertis

Abertis està valorada en 390 milions d’euros segons els preus actuals de mercat

Capital Group ha declarat una participació del 3,09% en el capital social d’Abertis, valorada en uns 390 milions d’euros en funció dels actuals preus de mercat del grup de concessions. El gestor de fons de pensions estatunidenc se suma així al també fons estatunidenc BlackRock i a la firma Lazard, que als últims dies van declarar alhora una participació del 2,43% i del 3,02% d’Abertis, respectivament.

Les tres entitats afloren aquestes participacions setmanes després que la firma de capital risc CVC sortís de la companyia gestora d’autopistes i satèl·lits, que des d’aleshores té a Criteria CaixaHolding i OHL com els seus dos socis de referència.

En el cas de Capital Group, té un paquet de 29,14 milions d’accions d’Abertis, representatives del 3,090% del seu capital, segons consta en els registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Aquestes firmes es posicionen en el capital del grup que dirigeix Francisco Reynés mentre la companyia aborda un nou pla estratègic a tres anys centrat en el creixement i el reforç de la seva expansió internacional.

En el marc d’aquesta estratègia, Abertis no descarta abordar operacions corporatives per, juntament amb el creixement orgànic, abordar la seva expansió en els seus mercats estratègics (Europa i Amèrica, fonamentalment Estats Units).