Jorge Navarro es perdrà el Gran Premi d’Holanda després de passar pel quiròfan per una fractura de tíbia i peroné

La sort gira l’esquena a Jorge Navarro. Després de proclamar-se vencedor en l’última carrera del mundial de motociclisme de Moto3 celebrada al Circuit de Barcelona-Catalunya, el pilot valencià s’ha vist obligat a passar pel quiròfan per culpa d’una fractura de tíbia i peroné de la cama esquerra en un entrenament.

El pilot de l’equip Estrella Galicia 0,0, segon en la classificació general del campionat, era intervingut a l’Hospital Universitari Dexeus pel doctor Ignacio Ginebreda Martí, especialista en Cirguia Ortopèdica i Traumatologia i responsable de la Unitat de Patologia de Creixement i Fixació Externa.

Xavier Mir, doctor de l’equip mèdic de MotoGP, declarava després de l’operació que “Jorge Navarro, després d’haver-li practicat un control radiològic, ha estat intervingut d’una fractura de tíbia i peroné de la cama esquerra, practicant-li un enclavat de tíbia, fresat amb bloqueig proximal i distal. S’ha optat per aquest tipus d’intervenció, que consisteix a fixar la tíbia amb un clau en lloc de plaques, perquè, d’aquesta manera, el pilot podrà començar a recolzar el peu molt abans i així accelerar la seva recuperació”.

Tot i que la tècnica pot agilitzar el procés de recuperació, queda totalment descartada la presència de Jorge Navarro en el Gran Premi d’Holanda.

 

Jorge Martín sí que hi serà

Malgrat una caiguda en el Gran Premi de Catalunya va obligar-lo a passar pel quiròfan per diverses fractures a la mà dreta, el pilot de l’Aspar Team Jorge Martín no hauria de tenir cap mena de problema per rodar amb la seva moto sobre l’asfalt del circuit d’Assen.

El Gran Premi d’Holanda es disputarà els pròxims 24, 25 i 26 de juny, tres setmanes després del que ha acollit el Circuit de Barcelona-Catalunya.