El vicepresident del FC Barcelona ha concedit una entrevista al diari argentí ‘Clarín’ on ha tractat molts temes d’actualitat… i del passat

Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona, ​​va parlar de com va patir el club blaugrana a la dictadura de Franco. “Nosaltres vam patir una dictadura com a l’Argentina, que va ser la del General Franco. I en aquesta època hi havia un equip afavorit que guanyava les copes de Europa i era el Real Madrid. I que ens feia patir molt. Estàvem en una situació complexa i ens preguntàvem per què Di Stéfano no va jugar al Barcelona quan ja s’havia posat la nostra samarreta”

I també va comparar les llibertats d’expressions: “Abans, quan la gent no podia cridar “visca Catalunya”, cridava “visca Barça” i això significava una altra cosa. Avui, els que volen expressar un crit d’independència ho poden fer lliurement”.

Sobre si els fitxatges que es realitzen al club passen pel vist-i-plau de Messi, Cardoner ha sigut contundent: “No és que se li pregunti a Messi o a qualsevol altre jugador a qui hem de fitxar, però entenem que la incorporació li ha de ser favorable. I que pugui arribar a ser ben rebut pel grup”.

Finalment, sobre el nou Camp Nou i un possible homenatge a Cruyff posant el nom a l’estadi, Cardoner ha assegurat que “encara hem de parlar amb la Junta i decidir. Johan és una figura única i irrepetible al club, sense ell tot el que estem visquent ara no seria possible”.