Carles Puyol:
El de la Pobla de Segur guarda grans records del seu pas pel FC Barcelona | FOTO: @ChampionsLeague

L’excapità del FC Barcelona Carles Puyol ha confessat que podria tornar a jugar a futbol mentre contestava als usuaris al Facebook oficial de la Champions

Carles Puyol podria tornar a vestir de curt, i no només per jugar amistosos. Aquestes han estat les seves paraules quan participava en un acte al Facebook oficial de la Champions League, contestant preguntes dels usuaris. “No descarto tornar a jugar en un futur però de moment només amistosos”, ha apuntat el català.

L’exjugador del FC Barcelona ha recordat nombrosos moments al club blaugrana, i ha subratllat a Leo Messi com el millor jugador de la història i l’equip com el seu principal candidat a la Champions. A més, ha destacat la final de 2006 a París com el partit que més record i l’Arsenal al que es va enfrontar com el conjunt més complicat amb el que s’ha creuat.

El central també ha tingut record per a Didier Drogba, segons el seu punt de vista el davanter més complicat contra el que ha jugat, i també ha escollit les dianes contra el Real Madrid al 2-6 i a la semifinal de la Copa del Món contra Alemanya com els seus millors gols. Els pitjors moments de la seva carrera han estat les lesions i si hagués d’escollir tres famosos per a un sopar triaria Michael Jordan, Paolo Maldini i Johan Cruyff.