Carme Chacón i Ximo Puig, entre els dimissionaris del PSOE

0
Carme Chacón executiva
La catalana Carme Chacón, al Congrés dels Diputats | Foto: Europa Press

Entre els 17 membres de la Comissió Executiva socialista que han dimitit aquest dimecres s’hi troben diversos representants de Castella-La Manxa i Andalusia

El llistat dels 17 membres de la Comissió executiva Federal del PSOE que aquesta tarda han presentat la seva renúncia per a així provocar la caiguda de Pedro Sánchez com a secretari general, segons les fonts consultades per Europa Press, són els següents:

Per Andalusia: Micaela Navarro (presidenta del PSOE), Antonio Pradas (secretari de Política Federal), María José Sánchez Rubio (secretària de Sanitat, Estefanía Martín Palop (secretària de Formació), Noemi Cruz (Secretària de Cooperació per al Desenvolupament) i els vocals Francisco Pizarro i Juan Pablo Durán.

Per Castella-la Manxa: Emiliano García-Page (vocal), Manuela Galiano (secretària de Petits Municipis) i Luz Rodríguez (secretària d’Ocupació).

Per la Comunitat Valenciana: Ximo Puig (secretari de Reformes Democràtiques).

Per Madrid: Tomás Gómez (vocal) i Eva Matarín (secretària d’Immigració).

Per Catalunya: Carme Chacón (secretària de Relacions Internacionals).

Per Canàries: José Miguel Pérez (secretari d’Educació).

Per Aragó: Carlos Pérez Anadón (vocal).

Per Extremadura: María Ascensión Murillo (vocal).

El llistat de dimissions ha estat lliurat a Ferraz pel número tres del partit, Antonio Pradas i Eva Matarín, dirigent del PSM pròxima a Tomás Gómez. Els dos dirigents socialistes han accedit a la seu socialista en un cotxe a través del garatge i han marxat aproximadament 10 minuts després.