Carme Forcadell, convençuda que 2015 acabarà amb nou president

0
Carme Forcadell
Carme Forcadell | Foto: Europa Press

Forcadell insistèix en que serà Mas el nou president de la Generalitat i creu que l’assemblea de la CUP “estarà a l’alçada del moment històric”

 

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha dit estar bastant convençuda que acabarà l’any “amb president investit”. Ho ha dit aquest divendres al cementiri de Montjuïc durant l’ofrena anual davant de la tomba de l’expresident de la Generalitat Francesc Macià, que va morir el dia de Nadal de 1933.

Forcadell ha presidit l’ofrena de la cambra al costat del vicepresident de la Mesa del Parlament Lluís Corominas (JxSí) i al secretari David Pérez (PSC) i ha justificat la seva confiança que “és el somni de Macià i dels catalans”.

Preguntada sobre si aquest president serà el president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, ha contestat: “Mas és, de moment, l’únic candidat que hi ha i que m’han proposat”. També ha donat la seva opinió sobre el que succeirà en la Assemblea Nacional que la CUP celebra aquest diumenge a Sabadell (Barcelona) i en què es decidirà si es dóna suport a la investidura de Mas: “Crec que estarà a l’alçada del moment històric”.