L’actriu participarà en ‘Pieles’, llargmetratge del seu company de feina Eduardo Casanova

Coneguda pel seu paper de ‘Aida’, valorada per la seva interpretació còmica en els llargmetratges Ocho apellidos vascos‘ i ‘Ocho apellidos catalanes’ i ara, mirant al futur, participarà en ‘Pieles‘, el primer llargmetratge d’Eduardo Casanova (el seu company Fidel en Aida).

Carmen Machi és, sens dubte, una fora de sèrie al cinema i tant es nota aquesta passió que aquest cap de setmana ha rebut un nou reconeixement en la seva carrera cinematogràfica.

L’actriu ha rebut el Premi d’Honor de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya. “El públic pensa que Aida és el que més ha envaït la meva vida, però no és real, perquè quan jo estava fent el serial vaig fer 20 funcions de teatre alhora i també pel·lícules”, ha recordat aquesta setmana l’actriu recentment guardonada.

L’actriu recollia el seu guardó en mans de l’actriu ilerdenca Mireia Aixalà i amb una gran ovació per part del públic de Lleida. Machi confessava sentir-se aclaparada rebent un premi d’Honor, un premi que “és una mostra de generositat i d’amor” i finalitzava el seu discurs agraint la labor de la Mostra en aquests 22 anys de trajectòria.