Carnet Jove, premi Excellence Awards 2016

0
El Carnet Jove guanya el premi Excellence Award | JUVENTUT GENERALITAT (TWITTER)
El Carnet Jove guanya el premi Excellence Award | JUVENTUT GENERALITAT (TWITTER)

El director de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, ha recollit el guardó

El Carnet Jove de Catalunya ha rebut, aquest dissabte, el guardó Excellence Awards 2016 atorgat per l’European Youth Card Association (EYCA), l’organisme que integra els carnets joves europeus.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, ha recollit el reconeixement durant l’entrega de premis, que s’ha produït en el marc de la 32 Conferència General de l’EYCA a Polònia.

Els premis es classifiquen en sis categories, i el guardó ha estat concedit en la de Communications & PR Award Category, per la campanya de promoció difosa a principis d’any per la celebració dels 30 anys d’història del carnet.

Han destacat que el Carnet Jove va involucrar prop de 3.000 joves durant l’elaboració del càsting per escollir els 40 finalistes que van aparèixer a l’anunci publicitari, que va ser rodat a diferents llocs de Catalunya.

Actualment el Carnet Jove té uns 529.000 titulars, superant el rècord històric de l’any anterior, i comptant amb el 41% del total de la joventut catalana, fet que la situa com la tercera organització amb més expedicions després d’Hongria i Escòcia.