Carta de comiat de l’Espanyol a Sergio González

0

Sergio González abandona la banqueta blanc-i-blava després de dirigir 62 partits al càrrec del primer equip del RCD Espanyol de Barcelona

“Sergio González acaba la seva etapa com a entrenador blanc-i-blau després de dirigir l’equip en 62 partits oficials. El tècnic va arribar al càrrec el 27 de maig del 2014 i un any i mig més tard ha estat cessat de les seves funcions.
La trajectòria de Sergio com a preparador perico deixa moments inesborrables com la il·lusió que va generar la Copa del Rei de la temporada passada, amb partits vibrants com la tornada dels vuitens contra el València o l’anada davant el Sevilla. Sergio González deixa la banqueta amb un balanç de 22 victòries, 14 empats i 26 derrotes.
A banda de la seva etapa com a entrenador, Sergio també va ser un futbolista que va deixar empremta amb la samarreta de l’Espanyol, amb la qual va disputar 140 partits oficials. Sempre quedarà en la memòria dels aficionats pericos la seva extraordinària actuació, incloent-hi el segon de l’equip, en la final del 2000 contra l’At. Madrid. Una nit on l’Espanyol va aixecar la seva tercera Copa del Rei.
Sergio González, un dels nostres.
Sergio González, gràcies i fins sempre!”
Sergio González, dirigint un partit com entrenador del RCD Espanyol | FOTO: rcdespanyol.com
Sergio González, dirigint un partit com entrenador del RCD Espanyol | FOTO: rcdespanyol.com