Carta oberta de l’RCD Espanyol als seus seguidors

0

L’entitat blanc-i-blava agraeix a l’afició l’entrega i el suport que van permetre a l’Espanyol sumar els tres punts contra el Deportivo

“Estimats pericos,

De tot cor, moltes gràcies.

Moltes gràcies per omplir el nostre Estadi de bon ambient i animació el passat dissabte. Sens dubte, junts, afició i equip, vam aconseguir una merescuda victòria i vam demostrar, un cop més, que des de la unitat i el positivisme som irreductibles.

Moltes gràcies a tots els que vareu poder assistir a l’Estadi, aconseguint una de les millors xifres d’assistència de la temporada. I moltes gràcies també als que no vareu poder venir i vareu deixar el carnet o facilitar entrades addicionals a un simpatitzant perico. A tots, us convidem a estar al costat de l’equip en els propers partits a casa, que seran tan importants com el que deixem enrere.

Moltes gràcies a la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol (FCPE) per estar sempre al costat del que l’entitat necessita i haver contribuït a que totes les penyes sense excepció, tant les més properes com les més llunyanes, poguessin aprofitar les promocions del club.

Moltes gràcies a tots els col·lectius del club, que van promoure una animació i un ambient molt destacats. Junts, vareu crear una atmosfera de caliu i animació en positiu que va resultar decisiva per tal que l’equip pogués guanyar el partit.

En la prèvia, us vam demanar unió i suport a l’equip. Els nostres jugadors el van tenir i també us ho agraeixen, com van fer des del propi terreny de joc en acabar el partit.

Seguim units, seguim tenaços. Junts, anirem molt lluny. Moltes gràcies, meravellosa minoria.

RCD Espanyol de Barcelona”