Pau Gasol confirma que marxa dels Bulls a la carta de comiat que escriu per Kobe Bryant i assegura que busca nous reptes esportius

‘Sports Illustrated’ ha publicat una carta escrita per Pau Gasol en què s’acomiada de Kobe Bryant. ‘La Mamba Negra’ diu adéu al bàsquet professional aquesta matinada i Gasol, gran amic seu, ha volgut dedicar-li unes paraules:

“Érem perfectes junts. La nostra relació va anar molt bé des del principi. Els dos sabíem que necessitàvem l’altre per tenir èxit. Si jugues amb ell, veus cada dia la prova de per què els més grans són els més grans. No és un accident. És una obsessió: arribar a aquest nivell i mantenir-s’hi. La dedicació, el compromís… és una cosa única. va inspirar per millorar, em va ajudar a reparar en els detalls del joc.

“Quan el traspàs de Chris Paul, del qual jo havia de formar part, va ser vetat, ell va ser com un germà gran, defensant-me. Arribat el moment, va dir als Lakers: “si l’heu de traspassar, feu el que hàgiu de fer. Si no, deixeu-lo en pau i deixeu que jugui””.

La carta, però, també anuncia la seva marca dels Bulls. Els de Sant Boi vol assaborir de nou la victòria. Reconeix que a Chicago no ha pogut ser, i que busca nous reptes per tal de tocar denou la glòria:

“Vaig fitxar pels Bulls perquè volia guanyar un altre títol. No he pogut fer-ho. Potser estic massa ben acostumat perquè sé com et fa sentir la victòria, i m’agrada molt aquest sentiment. M’afecta. Crec que guanyar farà més llarga la meva carrera i em motivarà a rendir més. Kobe ha tingut un impacte en la meva vida. Seré agent lliure aquest estiu, i ara estic pensant en això. Vull aprofitar al màxim els anys que em queden. Vull tornar a ser part una altra vegada d’un projecte especial”.