Casado (PP) avisa Mas sobre les amistats perilloses

0
Casado PP
EP: Casado
Casado PP
EP: Casado

“És el més egoista que es pot fer governant, dividir el teu poble”, ha asseverat

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha advertit el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, que “les seves amistats perilloses poden acabar amb la seva carrera, com han acabat amb el seu partit”.

En declaracions als mitjans després d’haver participat en un acte a Ourense, Casado ha considerat que Mas ha fet “un autèntic ridícul”. “Ha fracassat en tots els fronts; s’ha carregat el seu partit; s’ha carregat l’antic soci de govern, que ha quedat fora del Parlament; i té moltes dificultats per encapçalar el seu projecte”, ha enumerat.

Casado li ha recriminat, especialment, que hagi “dividit la seva societat”. “És el més egoista que es pot fer governant, dividir el teu poble, fins i tot apel·lant a un referèndum per decidir covardament el que tu deuries haver embridat”, ha asseverat.

El vicesecretari de Comunicació del PP ha defensat que “tot aquest secessionisme era una cortina de fum per tapar la corrupció del nacionalisme català i per tapar la fallida de la gestió pública que destrossat la qualitat sanitària i educativa”.

Així, el dirigent popular ha lamentat que “el que era una regió emprenedora, que creava oportunitats i empreses”, ara s’ha convertit en un lloc del qual, ha assegurat, “ja ha n’han marxat mil empreses segons diuen els empresaris catalans”.

[quote]”Ha fracassat en tots els fronts; s’ha carregat el seu partit; s’ha carregat l’antic soci de govern, que ha quedat fora del Parlament; i té moltes dificultats per encapçalar el seu projecte”,[/quote]

POSICIÓ SENSATA I FERMA

Per a Casado, la posició del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha estat “sensata, ferma, però sense estridències”, dient que “la llei es complirà”. “Ho digui Mas o ho digui la CUP, no hi haurà cap procés de secessió, ni de desconnexió amb Espanya, perquè Espanya seguirà estant unida, lògicament respectant la diversitat cultural i les diferents autonomies que hi ha”, ha abundat.

En aquest punt, s’ha referit al cas de Galícia, que és una “regió que té una llengua que enriqueix i uns costums que enriqueixen, però que lògicament seguirà unida a un país comú”.

El dirigent popular ha advertit del “futur molt dolent” que s’observa a Catalunya, perquè “la negociació ha començat tan malament com ha acabat la legislatura”. En aquest sentit, ha considerat que, “probablement, arrabassi la pròpia coalició de Junts pel sí, en la qual no se sap bé qui està amb qui”.