Casals i Forcadell (JxSí) demanen tranquil·litat

0
Muriel Casals i Carme Forcadell
Muriel Casals i Carme Forcadell
Muriel Casals i Carme Forcadell
Muriel Casals i Carme Forcadell

Per les negociacions amb la CUP

Les números 2 i 3 de la candidatura de Junts pel Sí, Muriel Casals i Carme Forcadell, han demanat aquest dissabte paciència amb les negociacions amb la CUP i han considerat que les converses “van bé”

En declaracions a Catalunya Ràdio recollides per Europa Press, Casals ha explicat que “hi ha molta esperança que s’està a punt de complir un somni”, però que en algun moment veu nerviosisme, per la qual cosa ha receptat ser pacients i curosos en el procés.

“No podem malmetre un somni per voler ser més guapo que el veí”, ha afegit Casals, i Forcadell ha afegit que les negociacions amb la CUP han de ser discretes.

“Les converses van bé, tots tenim ganes d’arribar a acords i es treballa molt bé”, ha remarcat Forcadell, que també ha receptat tranquil·litat i ha remarcat la importància que les coses es facin bé.

Forcadell ha afirmat que el procés sobiranista “està per sobre de tot”, però que tots els actors són necessaris i que el president de la Generalitat, Artur Mas, és un actiu molt important.

ELECCIONS DEL 20D

Sobre la possibilitat de repetir una candidatura sobiranista unitària amb vista a les eleccions generals, Forcadell ha dit que s’ha de parlar de què convé al procés, però que, en cas de reeditar-se, no s’hauria d’utilitzar el nom de Junts pel Sí.

Tot i això, Forcadell ha negat que el resultat del 20D condicioni el futur del procés, i ha recordat que només IU s’ha pronunciat sempre a favor del dret d’autodeterminació.

[quote]”De cap manera condicionarem el futur d’aquest país al que passi a l’Estat espanyol. Tenim un ‘full de ruta’ i el complirem independentment de qui governi l’Estat”, ha afegit.[/quote]