Inés Arrimadas
EP: Inés Arrimadas

Aquest vespre l’amor triomfarà sobre qualsevol ideologia. La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, es casarà amb l’exdiputat de Convergència Democràtica, Xavier Cima. La boda es celebrarà a unes vinyes de Jérez de la Frontera, terra natal d’Arrimadas.

La boda civil està prevista a les 8 del vespre a les Bodegues Luis Pérez, conegudes per produir un dels vins més coneguts d’Espanya des de fa un parell de segles. Els casarà un company de partit, el regidor de Jerez, Carlos Pérez.

Diferents partits

Els nuvis, de 35 i 38 anys respectivament, es van conèixer l’any 2013 quan Inés Arrimadas va arribar al Parlament com a nova portaveu del seu partit i ell feia de substitut de la diputada convergent Montserrat Roura. En els darrers temps, Cima ha rebut crítiques d’alguns partidaris de la independència que l’acusen de renunciar als seus ideals a causa de la líder de Ciutadans.

En qualsevol cas, Xavier Cima va dimitir com a tinent d’alcalde de Ripoll el passat mes d’abril i es va traslladar a viure a Barcelona. L’ex-convergent s’ha allunyat de la política i està estudiant Administració i Direcció d’Empreses a la UOC.