Casio entra al món dels SmartWatch amb el seu nou Casio Outdoor SmartWatch 

Durant el 2015 hem vist com diversos fabricants aposten fort pels SmartWatch, paradoxalment cap d’ells es caracteritzava per haver estat fabricants de rellotges. Recentment havien aparegut rumors sobre un SmartWatch que seria llançat per Casio, ara deixa de ser un rumor i la famosa marca de rellotges ha anunciat que llançarà aquest any el seu primer SmartWatch, batejat amb el nom Casio Outdoor SmartWatch (WSD-F10).

Casio Outdoor SmartWatch (WSD-F10)

El nou Casio Outdoor SmartWatch disposarà d’una pantalla de 1,52 polzades amb una resolució de 320×300 píxels, vindrà amb Android Wear com a sistema operatiu, Wifi, bluetooth i diversitat de sensors que mantindran informat a l’usuari sobre informacions com la pressió, distància recorreguda, etc.

Bon disseny i pantalla adaptable

El Casio Outdoor SmartWatch repeteix el disseny del Moto 360 de Motorola, fent així una esfera no del tot rodona, la part que no és pantalla és una franja vertical en el costat dret de la mateixa.

El disseny té certa inspiració amb els G-Shock (cossos grans, acabats rugosos i preparats tot tipus de situacions.), Però no quedarà com una cosa merament estètic, la carcassa és resistent a caigudes i serà submergible fins a 50 metres. Segons fonts de Casio, el Casio Outdoor SmartWatch passa les mateixes certificacions militars que altres rellotges d’aquesta gamma.

Casio Outdoor SmartWatch (WSD-F10)

Casio ha volgut dotar al seu primer SmartWatch amb una petita peculiaritat, el WSD-F10 disposarà d’una tecnologia que ens permetrà triar entre pantalla a color o pantalla en blanc i negre, amb això podrem guanyar autonomia.

Igual que altres rellotges intel·ligents amb Android Wear, aquest model de Casio necessitarà un telèfon intel·ligent al qual connectar-se i del qual obtenir més funcions, conscients d’això, Casio ha anunciat la introducció de diverses aplicacions com Runkeeper, Viewranger GPS i altres eines creades per la pròpia companyia, per d’aquesta manera poder diferenciar-se dels altres.

Preu i disponibilitat de Casio Outdoor SmartWatch

La companyia japonesa ha confirmat que el seu primer SmartWatch sortirà a la venda durant el proper mes d’abril. El preu als Estats Units serà de 500 dòlars aproximadament, desconeixem el preu que tindrà quan arribi al nostre territori (no hauria de variar molt).