Castellà (JxSí) demana a líders de CDC que siguin “clars” sobre la independència

0
Castellà, Antoni Castellà
Foto: Europa Press

Antoni Castellà afirma que les forces polítiques que es van presentar a les eleccions del 27S amb l’objectiu d’arribar a la independència de Catalunya han de tenir clar el “camí”

El diputat de JxSí i portaveu de Demòcrates de Catalunya, Antoni Castellà, ha demanat aquest dissabte a alguns líders de CDC que siguin “clars” sobre el suport a la independència perquè es pot induir a error i donar un missatge ambigu als catalans.

Ho ha dit en una entrevista a Rac1, on ha afirmat que les forces polítiques que es van presentar a les eleccions del 27S amb l’objectiu d’arribar a la independència de Catalunya han de tenir clar el “camí”.

L’objectiu és convèncer el màxim de gent però no diluir-nos com a formació“, ha expressat Castellà, que ha insistit que Demòcrates no caurà en el camí de l’ambigüitat sobre el seu posicionament davant de la independència.

Preguntat sobre els resultats de l’última enquesta del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO]) de la Generalitat, Castellà ha assenyalat que caldria intensificar la tasca d’explicar a la ciutadania com s’està treballant en el procés sobiranista.

Tenim molt clar el mandat i tota aquesta legislatura té un únic objectiu que és convertir-se en un estat independent“, ha assenyalat, i ha alertat de la responsabilitat del Govern en la percepció de la gent que s’ha aturat el procés sobiranista.