Castelldefels aixecarà les restriccions al soroll dels xiringuitos per Sant Joan

0

L’Ajuntament de Castelldefels permetrà que durant la revetlla de Sant Joan els xiringuitos de la platja puguin emetre música per sobre del límit de 60 decibels

L’Ajuntament de Castelldefels permetrà que durant la revetlla de Sant Joan els xiringuitos de la platja puguin emetre música per sobre del límit de 60 decibels que fixa el plec de concessió de llicències d’aquests establiments d’oci.

En un comunicat aquest divendres, el consistori ha informat que l’alcaldessa, Candela López, signarà un decret pel qual la nit del 23 al 24 de juny aixecarà les limitacions en les emissions de soroll a la platja, com és habitual en aquest municipi.

Així, l’Ajuntament surt al pas de les crítiques abocades per l’Associació d’Adjudicataris de Serveis de Platja de Castelldefels, que dimecres passat havia advertit que el consistori els obligava a complir la normativa d’emetre música ambient a un màxim de 60 decibels també a Sant Joan.

“Si tots apliquem una mica de sentit comú als fets, s’entén que ningú en el seu sa judici pot prohibir una festa de Sant Joan en la nostra platja, que porta anys omplint-se de gent durant aquesta nit”, ha manifestat l’alcaldessa en un apunt en la seva pàgina de Facebook.

Els xiringuitos de la platja de Castelldefels podran estar oberts fins a les 5.00 hores del 24 de juny, ja que a les 6.00 la platja haurà de quedar desallotjada perquè puguin passar els equips de neteja per recollir les més de vuit tones de residus que s’acostumen a acumular durant la revetlla.