El director de ‘El pregón’ guia a la parella Andreu Buenafuente i Berto Romero

A la pel·lícula ‘El pregón‘ (2016), dirigida pel director català Dani de la Orden, els dos còmics Andreu Buenafuente i Berto Romero formaran per primer cop parella protagonista a la pantalla gran interpretant als peculiars germans Osorio. Els dos showmans televisius, a més, no es trobaran sols, ja que l’elenc és potent.

Al seu costat tindran, ni més ni menys, a Jorge Sanz en el paper d’un autoritari alcalde, i rostres habituals de la comèdia com Belén Cuesta, interpretant a una noia de poble, i a l’humorista Goyo Jimenéz en el rol de tinent d’alcalde.

El llargmetratge s’estrena demà divendres (18 de març) i de la Orden, que ja ha dirigit altres filmes d’èxit com Barcelona, nit d’estiu, (2013), o Barcelona, nit d’hivern, (2015), ha treballat en aquest argument amb el guionista de Diego Sanjosé (un dels creadors de l’exitosa Las aventuras de Tadeo Jones‘, (2012) i amb les productores El Terrat i Atresmedia.

Un argument que, de segur, farà riure als espectadors que aquest divendres vagin al cinema i vulguin gaudir d’una bona estona cinèfila. Explica la història de dos germans que es van prometre no veure’s les cares mai més, però per diners canvien d’idea. Els contracten per donar un pregó al seu poble d’origen, però ni s’imaginen el que els espera. Les seves intencions de guanyar els diners es veuen truncades per plans secrets, hordes de fans i tradicions ancestrals.