L’artista va guanyar un Premi Gaudí per la seva música al llargmetratge ‘Barcelona, nit d’estiu’

L”Atlàntida Film Fest’ de Palma de Mallorca, conegut com el festival de la plataforma ‘online‘ Filmin, centrarà la seva sisena edició a reflexionar sobre la situació d’Europa a través del cinema, conferències, concerts i la presència de la indústria del 27 de juny al 3 de juliol a Palma de Mallorca i, del 27 de juny al 27 de juliol, de manera ‘en línia’.

La música catalana estarà present als quatre espais de Palma de Mallorca amb lactuació de ‘Joan Dausà i els Tipus d’Interès’, juntament amb la representació internacional de Lili‘s House, De la Puríssima, Pablo Und Destruktion, The Suïcidi of Western Culture i Bellugo.

‘Joan Dausà i els Tipus d’Interès’ és un grup de música català que el 2012 va publicar el seu primer àlbum, un projecte iniciat el 2010. L’any 2010 va guanyar el Premi Joventut del Sona 9 per votació popular.

Joan n’és el membre destacat acompanyat pels anomenats “Tipus d’Interès”: Martí Maymó, Axel Pi, Florenci Ferrer, Santos Berrocal, David Romero, Eloi Isern i Carol Duran.

L’any 2014 s’emportà el Gaudí a la millor música original per la banda sonora de la pel·lícula ‘Barcelona, nit d’estiu’, la qual està inspirada en la seva cançó ‘Jo mai mai‘ i també hi participa com a actor. Posteriorment el mateix Dani de la Orden, que va dirigir aquell film, ha rodat ‘Barcelona, nit d’hivern’, una seqüela que torna a tenir música de Joan Dausà.

El 27 i 28 de desembre de 2015 va fer un doble concert al Palau de la Música Catalana, que suposaven un comiat temporal per prendre’s un descans per un temps indefinit i reflexionar sobre el rumb de la carrera.