Cau en un pou d’aigua després de sortir d’un club d’altern

0
Ordes, pou, club d'altern
Foto: Europa Press

Un veí d’Ordes (La Corunya) va ser rescatat del pou d’una casa de Castrelos, on havia caigut després de sortir d’un club d’altern que freqüentava, en estat d’embriaguesa

 

Un veí d’Ordes (La Corunya) és el protagonista d’una història rocambolesca que està en boca de tots els diaris gallecs. A la matinada de diumenge a dilluns, va ser rescatat del pou al que va caure després de rondar perdut per la N-550. 

Dues agents municipals, que estaven de guàrdia, van rebre la trucada d’un veí de Castrelos. L’home avisava d’uns sorolls que sentia al terme de casa seva, pensant que es tractava d’uns lladres, segons informa La Voz de Galicia.

Les agents es van traslladar a la casa i, després d’una inspecció, no van trigar a descobrir què és el que succeïa: els cops els feia un home, veí d’Ordes, que havia quedat atrapat en un pou d’aigua i era incapaç de sortir pels seus mitjans, a cinc graus centígrads de temperatura ambient.

El veí d’Ordes, sexagenari, va explicar a les policies que havia passat la nit a un club d’altern de l’N-550, a la sortida de La Corunya. De matinada va abandonar el local, en estat d’embriaguesa, i va tenir problemes per tornar a casa – de fet, va caminar en direcció contrària -. Després de no trobar Ordes, cansat, va buscar refugi a la casa on va ser trobat. Es va seure al pou de la finca, va perdre l’equilibri, i es va precipitar al fons.