CDC aprova la llista per les generals

0
Foto: Europa Press

El Consell Nacional aprova els candidats a les eleccions del 20D amb un 92% de vots favorables

 

EP / El Consell Nacional de CDC ha aprovat aquest dissabte pel 92% dels vots la llista de candidats a les eleccions generals del 20 de desembre, que encapçalarà el conseller de presidència en funcions de la Generalitat, Francesc Homs, per la província de Barcelona.

Els cap de llista de CDC per al Congrés dels Diputats a les pròximes eleccions generals, sota el nom de Democràcia i Llibertat, seran Jordi Xuclá per Girona, Antoni Postius per Lleida i Ferran Bel per Tarragona, ha informat el partit.

Homs estarà acompanyat a la llista de CDC per Barcelona pels ja diputats del partit al Congrés Carles Campuzano i Lourdes Ciuró, i serà tancada per la presidenta de la Comissió de Protecció dels Drets Animals (CPDA) de l’Icab, Marta Oranich, que anirà com a independent, i el portaveu de CDC al Congrés, Pere Macías.

A la llista per Barcelona també s’hi ha inclòs en la posició número 4 de la llista com a independent la regidora de CDC a Cardedeu (Barcelona) Míriam Nogueras i en la posició número 5 l’economista Miquel Puig.

CDC ha reservat a les seves llistes un total de cinc places en les candidatures de Barcelona i Girona per a membres de Demòcrates de Catalunya, i una plaça per proposar un senador. Els candidats al Senat són l’independent Miguel Àngel Escobar per Barcelona, Joan Bagué per Girona, Maite Rivero per Lleida i Carles Pellicer per Tarragona.