CDC creu que Rajoy no pot pretendre la reelecció

0
Carles Campuzano Congrés PDeCAT
Campuzano no ha pogut defensar Homs | Diari Català (foto: Europa Press)
Carles Campuzano
EP:Carles Campuzano

Carles Campuzano: Rajoy, difícilment pot pretendre la reelecció

El diputat de CDC al Congrés Carles Campuzano creu que el president del Govern espanyol i líder del PP, Mariano Rajoy, “difícilment pot pretendre la reelecció” a les eleccions generals amb els resultats de la seva política econòmica tenint en compte les advertències de la CE que Espanya incomplirà els objectius de dèficit aquest any i el següent.

Així s’ha pronunciat en declaracions als mitjans abans de la Junta de Portaveus després de ser després de preguntar-li per l’avís que va llançar aquest dilluns la Comissió, pel que demana també al Govern espanyol que modifiqui els Pressupostos del 2016, que actualment s’estan tramitant al Senat.

Així, ha recordat que, durant el debat de totalitat dels comptes de l’any que ve a la cambra baixa, CDC ja ha advertit que les xifres, tant de despeses però sobretot d’ingressos, eren “poc creïbles”.

[quote] “Si a més Espanya continua tenint previsió de no complir el dèficit és normal que la UE corregeixi i adverteixi que ha de modificar els Pressupostos”, ha afegit.[/quote]

LEGISLATURA “MILLORABLE”

Per a Campuzano, aquest avís de l’executiu comunitari ha de servir perquè el PP entengui que la gestió econòmica de la legislatura és “millorable” i que les seves polítiques no han aconseguit superar els desequilibris macroeconòmics.

“Difícilment Rajoy pot pretendre la reelecció amb aquest balanç macroeconòmic i, a més, amb un balanç en la vida quotidiana dels ciutadans res positiu i que expressa molts dels malestars que continuen existint a la societat”, ha tancat Campuzano.