La Fira Mediambienta del Penedès es celebra del 23 al 25 de setembre | Diari Català

Aquest diumenge es fa a Sant Cugat Sesgarrigues la Fira que vol conscienciar la ciutadania de la defensa de l’entorn i la sostenibilitat sota el lema consum responsable, salut i medi ambient.

L’Eco Sant Cugat s’impulsa des de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, però des de fa alguns anys s’organitza conjuntament amb l’entitat del municipi Amics de la Font del Cuscó i la cooperativa d’àmbit comarcal Ecoxarxa Penedès.

El gruix d’actes es celebra aquest cap de setmana. Destaca la xerrada del periodista i meteoròleg Tomàs Molina aquest divendes i la segona Mostra Audiovisual a l’Entorn del Medi Ambient, el dissabte 24. El diumenge 25 és el dia fort de l’Eco Sant Cugat amb estands i expositors de temàtiques relacionades amb el medi ambient com les energies renovables, estalvi d’aigua, mobilitat sostenible, i diferents entitats ecologistes, entre d’altres.

També es programen xerrades, conferències, tallers per a grans i petits, un mercat d’intercanvi, una caminada matinal, una bicicletada popular, un espai gastronòmic i l’espai salut.

Aquest 2016 tots els espais de l’Eco Sant Cugat estaran ubicats a la Zona Esportiva i la Llar d’Infants municipal.