El Museu d’Art de la ciutat serà l’encarregat d’exposar les boniques obres d’art

El Museu d’Art de Cerdanyola acollirà l’exposició, ‘Premi LOOP Discovery 2016′, fins al pròxim 31 d’agost, segons ha informat aquest dilluns la Conselleria de Cultura en un comunicat.

Es tracta d’una mostra que recull les deu produccions de vídeos i pel·lícules, d’artistes visuals internacionals, seleccionades de l’edició ‘Festival LOOP’ d’aquest any. Entre d’altres, estarà la del guanyador, el serbi Igor Simic amb l’obra ‘Melancholic drone, i les de Jani Ruscica, Pol González Novell, Daniel Jacoby i David Krippendorff.

L’exposició s’inaugurarà aquest dijous i, fins al 31 d’agost, estarà instal·lada a l’equipament cultural vallesà després del que continuarà el seu itinerari cap a Tarragona i tornarà al Vallès Occidental el 2017, a Sant Cugat.

El Celler de Rubí ha estat el primer espai en el qual es va poder visitar l’exposició ‘Premi LOOP Discovery‘ en l’edició 2015. Aquest guardó s’emmarca en l’edició 2016-2017 del ‘Programa d’Exposicions de la Conselleria de Cultura’ que ofereix art contemporani als municipis amb la voluntat d’acostar aquesta disciplina.