Charlie Puth/TWITTER | Diari Català
Foto: Charlie Puth/TWITTER

El cantant estatunidenc interpretarà en directe ‘See you Again‘, o, ‘One Call Away

El cantant estatunidenc, Charlie Puth, actuarà per primer cop a Barcelona aquesta nit a les 21:00 h a la Sala Barts (l’antic Gran Teatre Espanyol del Paral·lel).

L’artista presentarà als seus fans catalans el seu disc anomenat ‘Nine Track Mind amb el qual triomfa a tot el món. Els singles, que els seus seguidors podran escoltar en directe, serán, des de la nominada See you again als últims Oscar 2016 per la pel·lícula ‘Fast & Furious 7′, fins als seus últims èxits a les llistes musicals de tot el món com Marvin Gaye, o,One Call Away‘.

Puth va fitxar per la discogràfica Atlàntic Records amb l’esperança de convertir-se en una jove promesa del mercat musical. Aquest desig, a l’actualitat, és una realitat perquè aquest cantant americà ja ha aconseguit 4 vegades disc de platí i ser núm. 1 de la llista del Billboard Hot 100 durant 12 setmanes consecutius.

L’any 2015 el va finalitzar amb una col·lecció de guardons, entre els quals s’inclouen dos ‘Teen Choice Awards‘, un ‘Hollywood Film Award‘, dos ‘American Music Award‘, un ‘MTV Video Music Award‘, i nominacions als ‘MTV Europe Award‘ i als últims premis GRAMMY, a més d’una nominació als Globus d’Or en la categoria Millor Cançó Original.