Charlie Stilliano, president de Relevant Sports, confirma la reunió amb equips anglesos per crear un torneig només per clubs d’elit

La desaparició de la UEFA Champions League és difícil, però no impossible. La raó és la creació d’una Superlliga europea tancada única i exclusivament a clubs d’elit del futbol europeu.

Charlie Stilliano, president de Relevant Sports, companyia que organitza la International Champions Cup -torneig que disputen diferents equips d’elit durant la pretemporada als Estats Units-, ha explicat les raons per les quals va reunir-se a un hotel de Londres amb directius del Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea i Liverpool.

Fotografies de la reunió publicades al 'The Sun' | FOTO: The Sun
Fotografies de la reunió publicades al ‘The Sun’ | FOTO: The Sun

Segons Stilliano, la reestructuració de la Champions League va ser el tema principal durant la trobada. Afegeix, a més, que ha mantingut vàries converses amb la UEFA, ja que segons assenyala han mostrat interès en la International Champions Cup en més d’una ocasió.

Menysprea l’actual torneig

El president de Relevant Sports considera que el nivell d’alguns clubs participants a l’actual UEFA Champions League no és el desitjat: “Pot semblar arrogant, i no ho és. Però… quan veus els noms dels equips que tenim a la International Champions Cup, dius, «No és la UEFA Champions League? No, a la Champions League hi ha equips com el PSV Eindhoven o el KAA Gent».

Quadre de l'última edició de la International Champions Cup | FOTO: www.internationalchampionscup.com
Quadre de l’última edició de la International Champions Cup | FOTO: www.internationalchampionscup.com