Cherry presenta el seu nou teclat per a oficina Stream 3.0

  0
  Cherry presenta el seu nou teclat per a oficina Stream 3.0

  Cherry presenta el seu nou teclat per a oficina Stream 3.0
  Cherry és el fabricant alemany especialista en teclats mecànics, i de fet el reconegut inventor dels famosos interruptors mecànics Cherry MX

  En el seu extens catàleg el fabricant també inclou teclats amb un altre tipus d’interruptors com és el cas del Stream 3.0 del que us parlarem en aquest article, un teclat que substitueix en el seu catàleg a l’anterior Stream XT i que incorpora mecanismes Cherry SX, una mena d’híbrid entre interruptor mecànic amb tecnologia de membrana.

  El Cherry Stream 3.0 és un teclat orientat a l’oficina i en general, a usuaris que en el seu treball han d’escriure molt de temps. Per això aquests mecanismes Cherry SX són més tous que els MX, de perfil baix, i amb un baix nivell de soroll gràcies a la tecnologia de membrana. No es tracta d’un teclat retroil·luminat, però no obstant això hi ha diferència de la versió anterior a la que substitueix en el catàleg del fabricant, aquest Stream 3.0 compta amb tecles perfilades i marcades per làser en lloc d’impreses, de manera que sense importar l’ús i el desgast, la lletra de la tecla mai s’esborrarà.

  Cherry presenta el seu nou teclat per a oficina Stream 3.0

  El Cherry Stream 3.0 és un teclat fet per durar, i per això els seus mecanismes tenen un temps de vida mínim garantit de 20 milions de pulsacions que, encara que està lluny del que ofereixen els teclats amb interruptors mecànics, cal tenir en compte que el stream 3.0 té un preu de venda recomanat de sol 30 euros, molt inferior als teclats d’interruptors mecànics.

  El Cherry Stream 3.0 és un teclat orientat a oficines, i per això compleix amb tots els estàndards referents a ergonomia i qualitat que regeix la legislació europea (per si no ho sabíeu, hi ha una sèrie de normes bastant estrictes pel que fa a això per la llei de prevenció de riscos laborals, que encara que és bastant absurd les empreses tenen l’obligació de complir-lo per evitar multes).

  Per cert, cal destacar que pel disseny del Stream 3.0, és totalment resistent a vessament de líquids; en el cas que es vessés líquid a sobre, es podria ficar tranquil·lament sota l’aixeta per netejar-lo i, després deixar-ho assecar, tornar a connectar i seguirà funcionant sense cap tipus de problema. Estarà com dèiem abans disponible per uns 30 euros, i en blanc i negre. Podeu veure totes les seves característiques a la pàgina web del fabricant.