La marca celebra els 50 anys del model amb el Chevrolet Camaro 50th Anniversary Edition

Com passa el temps! Semblava que fos ahir quan un 26 de setembre de 1966 sortia de fàbrica un dels Muscle Car més històrics i icònics. 50 anys ja, es diu aviat, però la veritat és que el Chevrolet Camaro es va fent gran, tot i que segueix mantenint el seu esperit americà malgrat les contínua modernització del model. Per celebrar aquesta fita, la marca presenta una nova edició especial del model anomenada Chevrolet Camaro 50th Anniversary Edition.

Estarà disponible en carrosseria coupé i descapotable, així com en les dues versions mecàniques (V6 i V8). Per reivindicar-se com una edició especial, aquest Chevrolet Camaro 50th Anniversary Edition aporta diferents elements exteriors i interiors que el distingeixen com a tal. Així doncs, es mostra amb una carrosseria de color gris nightfall metàl·lic amb franges i detalls de color taronja, llandes de 20 polzades amb un disseny específic i distintius amb la paraula Fifty a l’aleta lateral o a la part posterior. Així mateix, també munta una nova graella frontal amb acabat en cromat setinat.

A l’interior també rep alguns elements singulars com uns entapissats amb costures de color taronja, diferents parts acabades en aquest mateix color i una placa commemorativa d’aquesta edició especial.

Respecte a la mecànica, aquesta no rebrà cap canvi, mantindrà els mateixos blocs V6 i V8 de fins a 455 CV de potència.

De moment no hi ha preu per aquest Chevrolet Camaro 50th Anniversary Edition, però sí se sap que arribarà als concessionaris aquest mateix estiu, això sí, només en aquells on està present el model americà, cosa que no passa al mercat espanyol, així que per veure un d’aquests caldrà creuar l’Oceà, o bé, importar alguna unitat.