Els Chicago Bulls cauen contra els Dallas Mavericks i sumen la quarta derrota en el últims cinc partits. Pau Gasol va fer 17 punts

Els Chicago Bulls continuen sense reprendre el vol. Aquesta matinada, contra els Dallas Mavericks, el de Pau Gasol han sumat la seva quarta derrota en els últims cinc partits. A més, els 77 punts aconseguits són l’anotació més baixa de la temporada pels de Fred Hoiberg.

I això que duel no va començar gens malament pels Chicago Bulls, que al descans aconseguien una renda de 10 punts (46-36). L’aportació ofensiva de Rose i Gasol -va acabar el partit amb 17 punts- va se la clau juntament amb la falta d’encert a cistella del rival.

No obstant, el guió va canviar en el tercer i quart temps. Dirk Nowitzki i Deron Williams van anar per feina i van liderar la remuntada dels visitants. De fet, l’alemany va acabar el partit com el màxim anotador del partit amb 21 punts. El base en va fer 18.

A més, les males notícies mai vénen soles. I l’exemple és la lesió Noah. El pivot francès va dislocar-se la mateixa espatlla que ja el va apartar de les pistes durant nou partits.