Pepe Leal vs Martín Berasategui

0
Chiringuito de Pepe/TELECINCO | Diari Català
Foto: Chiringuito de Pepe/TELECINCO

Els dos ‘xefs’ es trobaran cara a cara en un esdeveniment culinari d’alt nivell

Noves sorpreses de Pepe el dilluns 25 de gener a les 22:30 h. En el pròxim capítol de ‘El Chiringuito de Pepe’,  l’equip de cuina de Sergi Roca (Santi Millán) a Peñíscola decideix anar al 7è ‘Cuina Experiment’, un congrés de cuina científica i experimental, per demostrar una proposta culinària inimaginable i sorprenent que ningú dels presents a l’esdeveniment s’espera.

Allà es trobaran amb el reconegut xef Martín Berasategui com a mestre de cerimònies per excel·lència. Quan tot sembla que anirà sobre rodes, com sempre, arribarà el pare d’en Sergi, el Pepe Leal (Jesús Bonilla) i revolucionarà, amb les seves idees, tot el pla del ‘Cuina Experiment’.

A més, a l’episodi titulat ‘El gen Fritanga’, Mati (Dafne Fernández) es queda a Peñíscola per rebre a uns importants periodistes que vénen a fer una ressenya del Chringuito. La cap de cuina li promet a Sergi deixar en bon lloc el seu nom, però les coses no sortiran com ella ha planejat. Mentrestant, un nou personatge, Vicky (Elena Alferes), la neboda de Mariana, arriba al poble per visitar a la seva tia. Tot això i més s’espera del nou episodi de ‘El Chiringuito de Pepe’, el dilluns vinent 25 de Gener a les 22:30 h.